Blog

O carte pentru sufletul nostru

Amor, adorare, alienare
Autor: Emanuela N. Soimu

590 pag. format A5

coperta

Gruparea de nuvele ample sau micro-romane abordează tema iubirii în trei ipostaze: căsătoria sau amorul conjugal, proteic și eroziv, adulterul sau dragostea interzisă, implicând venerarea ființei dragi până la anihilarea propriei identități, respectiv incestul sau dorința morbidă de a obține dragostea celuilalt. Prezentarea realistă se îmbină cu intruziunea pasageră a elementului supranatural, semn al fantasticului, dar și al lumii visului sau subconștientului.

Amor, adorare, alienare cuprinde urmatoarele parti:

Păpușa descrie un mariaj fericit, deși Valer nu simte distanțarea de soția la care ține nebunește. Tentativa de sinucidere a Magdei e urmată de vizitarea casei a patru surori, unde protagonistul semnează un „contract de fericire”, iar femeia primește o păpușă. În scurt timp Valer obține bani și faimă, dar pentru Magda agonia continuă.

Îngerul e povestea unor tineri, el student la drept, ea o exaltată țigancă minoră, dornică să fugă de acasă. În ciuda tuturor, Sebastian acceptă propunerea micii vrăjitoare, sperând că va putea împăca pasiunea cu legea și morala, fapt ce îi aruncă într-un infern psihic.

În Vipera, verii primari care au copilărit împreună se revăd peste ani. Alex, student ambițios, intenționează să se căsătorească cu fiica unui bogătan, dar Cristina, adolescenta rebelă, vrea să își seducă vărul și reușește. Când înțelege greșeala, Alex o alungă, dar verișoara, neputând renunța la visele ei romantice, revine în ziua nunții.

Munca continua

Activitatea firmei este in continua crestere, ne straduim sa facem fata tuturor cererilor, speram ca economia romaneasca sa isi mentina cresterea. Ne dedicam clientilor pentru a preveni sau rezolva problemele.

Noul site are un an de la aparitie